Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Verduisterend met zijprofiel

Op zoek naar een maximaal verduisterende rolgordijnen op maat? Rolgordijnen verduisterend met zijprofiel, ook wel zijgeleiding u-profielen zijn dé oplossing. Geen kieren langs de zijkanten. Ideaal in de slaapkamer. Op maat gemaakt met luxe cassette (zijgeleiding u-profielen). Eenvoudige montage. Online samenstellen naar wens. Kies uit 100+ kleuren verduisterende stof, systeemkleur, maten, afwerking. Rolgordijnen met zijgeleiding worden geleverd met een klik-en-klaar bevestigingssysteem. Optioneel: luxe elektrische bediening (batterij of netstroom).

Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat luxe cassette rond - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn op maat luxe cassette vierkant - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96

Verduisterend rolgordijn zijgeleiding u-profiel blackout

€ 39,95 € 27,96
Faq

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen zorgen voor optimale verduisterering. Het raam wordt volledig bedekt, dus je hebt geen kieren. Aan de binnenkant van de u-profielen zitten borstels om het licht maximaal te beperken. Het u-frame is gemaakt van aluminium en zorgt voor een nette uitstraling.

De kleur van de u-profielen kun je zelf kiezen: wit, creme, grijs, antraciet, zwart, bruin of zilver.

De kleur van de achterkant verschilt per kleur/stof. De meeste rolgordijnen met u-profielen hebben aan de achterkant dezelfde kleur als de voorkant. In sommige gevallen is de achterkant wit of gemetaliseerd. Bekijk de specificaties van de gekozen stof.

Als je kiest voor een verduisterende stof met u-profielen, dan kies je voor de meest verduisterde rolgordijnen. In u-profielen zitten borstels die zoveel mogelijk licht tegen houden. Wanneer je kiest voor een semi-transparante stof, dan komt er licht door de stof heen, maar de lichtkieren van de zijkant worden verduisterd door de u-profielen.

Door middel van deze zijgeleiding is het mogelijk om een ruimte 100% donker te maken. U-profielen zijn ideaal voor de slaapkamer. Je slaapt extra lekker en bepaalt zelf wanneer het weer licht wordt. Ook kun je een rolgordijn met u-profielen ophangen in de woonkamer, keuken of kantoor om zonlicht tegen te houden en lichtkieren te vermijden.

Dit rolgordijn kan tot maximaal 400cm breed en 400cm hoog worden geproduceerd.

Ja, bepaal zelf de bedieningsmethode. Optioneel is de luxe elektrische bediening (motor op batterij of aangesloten aan netstroom).

Filters
Sort
display