Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Rolgordijnen op maat

Op maat gemaakte rolgordijnen passen altijd precies. Op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Maatwerk is de mooiste en best functionerende. Voor alle type ramen hebben wij een oplossing. Kies de afwerking & kwaliteitsniveau die past bij jouw interieur. RolgordijnenExpert heeft een ruime keuze in stoffen (300 kleuren). Onze collectie rolgordijnen bestaat uit transparante stof, semi-transparante stof en verduisterende rolgordijnen.

Wat zoek jij? Blackout 100% verduisterend | Dakraam rolgordijnen | Zoeken op type stof | XL Rolordijnen | Kiep-kantel ramen |  Trends 2022 | Advies over verduistering

Filter by:

Clear All
Close
Sorteren op
Tonen per pagina

Rolgordijn op maat premium - Luxe cassette

€ 45,00 € 36,00

Duo rolgordijn voor kiep-kantel raam op maat

€ 22,76 € 17,46

Duo rolgordijn op maat met luxe cassette

€ 39,95 € 27,96

Duorolgordijn op maat met montageprofiel

€ 29,95 € 23,96

Rolgordijn op maat montageprofiel

€ 35,00 € 28,00

Rolgordijn op maat luxe cassette rond - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn Verduisterend op maat - 2/3 werkdagen

€ 46,80 € 37,44

Rolgordijn op maat luxe cassette vierkant - Verano

€ 38,46 € 30,77

Rolgordijn semi-transparant op maat - 2/3 werkdagen

€ 46,80 € 37,44
Faq

Een rolgordijn op maat is ideaal, omdat het perfect past voor jouw raam. Je hebt geen kieren en je bepaalt zelf de afwerkingen waardoor het goed aansluit bij jouw interieur.

Onze rolgordijnen worden op maat gemaakt, je kunt ze helemaal naar wens samenstellen. Bepaal niet alleen de afmetingen, maar ook de transparantie, stofkleur, bedieningswijze, mate van luxe en de ophangmethode.

Je kiest voor maatwerk zodat je er verzekerd van bent dat het rolgordijn altijd past in jouw situatie. Je kunt het 100% naar wens samenstellen. Maatwerk is iets duurder dan kant en klaar rolgordijnen, omdat de productie pas begint als jij je bestelling plaatst. Maatwerk gaat langer mee dan een kant-en-klaar gordijn.

Onze collectie maatwerk rolgordijnen zijn geschikt voor alle type ramen. Van dakramen, kiep-kantel tot standaard ramen. Wij hebben een oplossing voor elke raamsituatie.

Rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in verschillende type stoffen & meer dan 500 kleuren. Ga voor een verduisterende stof, transparante stof, semi-transparante stof, duo-stoffen of stoffen met motieven.

Het inmeten van een rolgordijn is erg eenvoudig. Je meet de breedte en hoogte op 3 plekken. Afhankelijk of je op de dag of in de dag meet, dien je aftrek of een overlap toe te passen. Voor een uitgebreide instructie kun je onze inmeethandleiding gebruiken.

Onze rolgordijnen kunnen van 30 cm tot en met 400 cm breed worden geproduceerd. De hoogte kan van 30 cm tot en met 500 cm worden gemaakt. De maximale hoogte kan per stof verschillen, als je met de muis over de stof beweegt dan zie je de maximale hoogte staan.

Bij maatwerk rolgordijnen bepaal je zelf de ophangmethode. Je kunt het rolgordijn ophangen met standaard zijsteunen aan het plafond of de wand. Ook kun je er voor kiezen om het rolgordijn eenvoudig op te hangen middels een montageprofiel of het vast te klikken in het kozijn (smartfit).

Er zijn verschillende bedieningsmethodes waarmee je het rolgordijn tot de gewenste hoogte rolt. Bij rolgordijnen op maat kun je kiezen uit handbediening met een ketting, koord, veer of handgreep of elektrische bediening met wandschakelaar, afstandsbediening, app of spraakbediening.

Filters
Sort
display