Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Rolgordijnen

Op zoek naar een mooi rolgordijn? Dan zit je goed bij PAX Raamdecoratie. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod voor alle type ramen. Op maat gemaakt tot 400cm breed, dakraam, elektrisch, kiep-kantel, duo-stoffen, u-profiel, blackout, verduisterend ... We hebben het allemaal. Zwart, wit of grijs? Nu meer dan 300 kleuren. Alle type stoffen. Bestel een gratis kleurstaal. Tip: Meer bestellen = Meer korting.

Rolgordijn op maat (alle ramen)

Afbeelding voor categorie Rolgordijn op maat (alle ramen)
Oude prijs Nu vanaf 

Verduisterende rolgordijnen

Afbeelding voor categorie Verduisterende rolgordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Dakraam rolgordijnen

Afbeelding voor categorie Dakraam rolgordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

XL Rolgordijnen

Afbeelding voor categorie XL Rolgordijnen
Oude prijs Nu vanaf 

Rolgordijnen smartfit

Afbeelding voor categorie Rolgordijnen smartfit
Oude prijs Nu vanaf 

Rolgordijnen spoed (2 dagen)

Afbeelding voor categorie Rolgordijnen spoed (2 dagen)
Oude prijs Nu vanaf 

Rolgordijnen standaard maten

Afbeelding voor categorie Rolgordijnen standaard maten
Oude prijs Nu vanaf 
Faq

Een rolgordijn is een gordijn dat kan op- en afrollen. Het gordijn bestaat uit een buis en daar omheen zit het doek. Je kunt het rolgordijn bedienen van boven naar beneden en het doek rolt dan van boven naar beneden.

Onze rolgordijnen kunnen van 30 cm tot en met 400 cm breed worden geproduceerd. De hoogte kan van 30 cm tot en met 500 cm worden gemaakt. De maximale hoogte kan per stof verschillen, als je met de muis over de stof beweegt dan zie je de maximale hoogte staan.

Je kunt het rolgordijn ophangen met standaard zijsteunen aan het plafond of de wand. Ook kun je er voor kiezen om het rolgordijn eenvoudig op te hangen middels een montageprofiel of het vast te klikken in het kozijn.

Er zijn verschillende bedieningsmethodes waarmee je het rolgordijn tot de gewenste hoogte rolt. Handbediening: met een ketting, koord, veer of handgreep. Elektrische bediening: met wandschakelaar, afstandsbediening, app of spraakbediening.

Het inmeten van een rolgordijn is erg eenvoudig. Je meet de breedte en hoogte op 3 plekken. Afhankelijk of je op de dag of in de dag meet, dien je aftrek of een overlap toe te passen. Voor een uitgebreide instructie kun je onze inmeethandleiding gebruiken.

Ja, Pax Raamdecoratie heeft rolgordijnen voor elk raam type, onder meer draaikiep-ramen, brede/smalle ramen, dakramen, kunststof kozijnen en standaard ramen.

Filters
Sort
display