Actie = Nog 5 dagen > Meer bestellen = meer korting
 
Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Rolgordijn met zijgeleiding

Ga voor een rolgordijn op maat met spandraad zijgeleiding. Waarom? Rolgordijn blijft netjes op zijn plaats en gaat niet kapperen. Strakke uitstraling & dé oplossing voor draai-kiepramen. Eenvoudige montage middels een bevestigingsklem. Online op maat samenstellen naar wens. Bepaal afmetingen, type stof en kies uit 300+ kleuren. Optioneel: luxe cassette of elektrische bediening (batterij of netstroom).

Sorteren op
Tonen per pagina

Duo rolgordijn voor kiep-kantel raam op maat

€ 22,76 € 17,46

Duo-rolgordijn plakstrip kiep-kantel ramen & deuren met u-profiel (zonder boren)

€ 35,95 € 28,76

Duo-rolgordijn plakstrip voor kiep-kantel ramen & deuren met geleiding (zonder boren)

€ 39,95 € 31,96

Plakstrip rolgordijn kiep-kantel ramen & deuren met zijgeleiding (zonder boren)

€ 39,95 € 31,96

Rolgordijn op maat met zijgeleiding u-profielen

€ 39,95 € 31,96

Rolgordijn voor kiepkantelraam op maat

€ 22,76 € 19,95

Verduisterend rolgordijn zijgeleiding u-profiel blackout

€ 39,95 € 29,96

Zonder boren rolgordijn draai-kiep-kantel ramen (montage via plakstrips)

€ 34,95 € 27,96
Faq

Staaldraad is een type spandraad dat langs de zijkant van een rolgordijn loopt. Door de toevoeging van staaldraad blijft het rolgordijn strak en netjes op zijn plaats hangen, zonder dat het gaat klapperen bij bijv, tocht.

Spandraad heeft veel voordelen. Onder meer: het rolgordijn blijft strak hangen tegen het raam, de opslossing voor ramen met kiepstand, rolgordijn gaan niet klapperen bij tocht/wind, de levensduur wordt hierdoor verlengd.

Ja, bij dit rolgordijn op maat bepaal je zelf de bedieningsmethode. Optioneel is de luxe elektrische bediening (motor op batterij of aangesloten aan netstroom).

Rolgordijnen op maat met staaldraad kunnen op diverse manieren worden gemonteerd: aan het plafond, op de wand/aan het kozijn, montage in en op de dag. Het monteren van staaldraad langs het rolgordijn is eenvoudig. Volg de stapsgewijze montagehandleiding voor duidelijke instructies.

Ja, ook op draai-kiepramen kun je spandraad toevoegen aan het rolgordijn. Het rolgordijn blijft op deze manier netjes tegen het raam hangen wanneer je het raam op kiepstand zet.

Bij U-profiel zijgeleiding wordt het rolgordijn door de aluminium profielen geleid, waardoor lichtstralen aan de zijkanten worden geminimaliseerd. Bij staaldraad zijgeleiding niet het geval, want hier loopt de zijgeleiding langs het rolgordijn met de functie om het op zijn plek te houden.

Bij vrijwel alle rolgordijnen op maat kun je kiezen voor staaldraad zijgeleiding. Onder meer rolgordijnen met luxe cassette, elektrische rolgordijnen, rolgordijnen met montageprofiel. Het is alleen niet mogelijk bij een U-profiel of een smartfit rolgordijn.

Filters
Sort
display