Webwinkel Keurmerk Kiyoh
Zoek

Dakraam rolgordijnen

Op zoek naar raamdecoratie voor dakramen? Ontdek onze collectie dakraam rolgordijnen. Speciaal ontwikkeld voor de alle merken: Velux dakramen, Fakro, Keylite, Rooflite en Dakstra. Beschikbaar in de populairste verduisterende kleuren. Nette afwerking met luxe design en aluminium frame. Geen kieren & bovendien zeer eenvoudige montageBepaal eenvoudig de hoeveelheid lichtinval met handbediening. De perfecte en goedkope oplossing voor dakramen.

Sorteren op
Tonen per pagina

Dakraam Rolgordijn Beige

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Blauw

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Bruin

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Creme

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Lichtgrijs

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Rood

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Wit

€ 29,00 € 23,20

Dakraam Rolgordijn Zwart

€ 29,00 € 23,20
Faq

Onze selectie dakraamrolgordijnen is dé oplossing voor alle dakramen. Kwaliteit rolgordijnen in aluminium frame met 100% verduisterende stof. Met deze rolgordijnen heb je geen kieren & optimale afwerking.

Stap 1: Zoek eerst het typeplaatje van jouw dakraam op. Dit zit in de meeste gevallen aan de zij- of bovenkant van het dakraam. Stap 2: Bevestig het merk en het type dakraam. Stap 3: Na het vinden van het juiste type, kun je de juiste selectie maken op de productpagina van het rolgordijn.

Onze dakraam rolgordijnen zijn speciaal ontwikkeld voor dakramen van alle merken: Velux, Fakro, Keylite, Rooflite, Dakstra.

Deze rolgordijnen kunnen van 30 cm tot en met 140 cm breed worden geproduceerd. De hoogte kan 40 cm tot en met 180 cm worden geproduceerd. Je kunt zelf natuurlijk tot de gewenste maat inkorten.

Ja, eenvoudig monteren voor iedereen is ons uitgangspunt. De gemiddelde installatietijd valt onder 10 minuten. Gebruik de bijgeleverde handleiding voor hulp of online handleiding (met stappenplan).

Het rolgordijn voor een dakraam wordt met een handgreepbediening geleverd. Je kunt zelf bepalen tot welke gewenste hoogte het rolgordijn komt te hangen.

Ja, onze rolgordijnen voor dakramen zijn verduisterend. De stof is 100% verduisterend (black-out). Dit geldt voor alle kleurenopties.

Filters
Sort
display